A fogorvos válaszol

bölcsességfogra korona

Üdvözlöm!A jobb felső bölcsességfogamat 2. alkalommal kellett betömni. A fogorvosom azt mondta, mivel elötte hiányzik egy fogam, érdemes lenne koronát tenni rá. Én úgy tudom bölcsességfoggal nem szoktak ennyit foglalkozni. Érdemes teteni koronát? Vagy ha kihúzatom, valahogy lehet pótolni a jobb felső bölcsességfogam, és az elötte lévőt? Sürgős lenne a válasz. Előre is köszönöm. Viki

Válasz

Fogpótlástani szempontból ha az első nagyőrlő fogig pótolva van a foghiány, az megfelelő funkcionális helyreállítást biztosít. Amennyiben 6os foga is hiányzik és a bölcsességfog állapota lehetővé teszi, javasolt azt fogpótlás készítésére felhasználni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk