A fogorvos válaszol

Cbct

.

Tisztelt doktor úr/nő,

Azt szeretném kérdezni, hogy a cbct kiértékelése során a fogorvosok ha a garatnál látnak eltérést akkor is szólnak a páciensnek?
Ugyanis pánikbeteg vagyok, aki két éve változó intenzitással holnem hol igen érzek gombocot a torkomban. És nem hagy nyugodni a félelem hogy esetleg garatrák. Viszont ez alatt az idő alatt készült cbct felvétel és a fogorvos mondta ha bármit látnak szólnak de nem mondtak semmi olyat hogy látnának elváltozást.

Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Dalma!

A CBCT nem kimondottan alkalmas a garat daganatainak kimutatására. Amennyiben továbbra is aggódik, javaslom keressen fel szájsebészeti ill orr-fül-gégészet rendelést szűrővizsgálat céljából.

Üdvözlettel

Uniklinik 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk