A fogorvos válaszol

cirkónium híd

P. Zoltán

Tisztelt Orvosok!

Azt szeretném kérdezni, hogy maximálisan hány darab foghiányt lehetséges cirkónium híddal átfedni biztonságosan?
Arra gondolok, hogy a fémmentes cirkónium tag elég erős -e ahhoz, hogy mondjuk 3 foghiányt is áthidaljon? Például egy felső fogsornál a 2,3 és 7 -es fogakra építve, tehát a 4,5,6 os fogak hiányoznak.

Válaszukat előre is köszönöm: Zoltán

Válasz

Kedves Zoltán!

Alapvetően ezt a kérdést nem csak a fogak számszerű megléte, hanem azok elhelyezkedése, a fogak állapota, tengelye, az Ön harapási formája, továbbá az alsó fogsor megléte, ott az esetleges pótlás anyaga és még nagyon sok minden más is meghatároz. 

Fentiek tükrében így csak annyit tudok Önnek válaszolni, hogy elméletileg lehetséges, de a pontos válaszolhoz egy szájvizsgálat és röntgenek szükségesek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk