A fogorvos válaszol

CISZTA A SZÁJ PADLÁSON.

KEDVES DOKTORNŐ! CISZTA VOLT A SZÁJ PADLÁSOMON,AMIT MEG MÜTÖTTEK.VISZONT MÉG A HOLYAGOT MOST IS UGYAN UGY ÉRZEM A SZÁJ PADLÁSOMON. MA VOLTAM VARRAT SZEDÉSEN MONDTAM A DOKTOR URNAK, AZT MONDTA,HOGY Ő NEM LÁT SEMMIT ÉS, HOGY NINCS OTT SEMMI. TELJESEN TANÁCSTALAN VAGYOK, NAGYON FÉLEK IS,HOGY VALAMI BAJOM LEHET ETTÖL A HOLYAGTOL. MITTEGYEK, HOVA FORDULJAK? SEGITSÉGÉT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!

Válasz

Érdemes lenne megvárni a minimális gyógyulási időt, amely átlagosan 8- 12 hét. Ezt követően röntgenfelvétel készítése ajánlott. Az ekkor készült felvételen jól látható lesz, hogy elindult-e a csont regenerációja.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk