A fogorvos válaszol

Csapos fog fájdalma

Tisztelt cím!Szeretném megkérdezni, hogy ha a csapos fog fáj valóban csak kihúzni lehet?A bal hatosomat fel kellett építeni egy csapot tettek bele, előtte gyökér kezelték két hónapon át, viszont nincs olyan napom, hogy ne fájjon. Meg kell még említenem, hogy az ínyem nagyon laza és emiatt szokott előfordulni fájás de azt már meg tudom különböztetni ettől ami most van, ez nyomásra érzékeny. Szeretném ha leírná ezzel kapcsolatban így látatlanul mi lehet a baj. Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

A gyökérkezelés ellenére maradt gyulladás a gyökércsúcs körül, amely ilyen esetben sajnos már csak a fog kihúzásával szűntethető meg. Mivel gócnak minősül, javasolt a fog eltávolítása.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk