A fogorvos válaszol

Cserélhető a fognyaki tömés?

.

Tiszteletem ! Fognyaki kopással fordultam a körzeti fogorvoshoz, aki fognyaki tömést alkalmazott . Az a baj, hogy a fognyaki érzékenység még mindig fennáll, és az íny feljebb is húzódott . Egy másik fogorvos szerint a fognyaki tömés teljesen jól fed és a röntgenen sem látszik szuvasodás / gyulladás . Mitől lehet , hogy még így is érzékeny a fognyak ? Talán cserélni kéne  a tömést ? Egyáltalán a fognyaki tömés kivitelezhető ?

Várom válaszát !

Válasz

Kedves Kérdező! A fognyaki tömés rendszerint megszünteti a fognyaki érzékenység problémáját. Az ínyrecesszió is orvosolható egy jól felszerelt fogorvosi rendelőben a megfelelő kezelésekkel. Azt, hogy a panaszai miért állnak fenn továbbra is, egy alapos vizsgálattal deríthető ki, és a diagnózis birtokában a megfelelő kezelésekkel orvosolható a fognyaki érzékenység – adott esetben a fognyaki tömés cseréjére is lehetőség van. 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk