A fogorvos válaszol

Cserepes ajkak

B. Elizabet

Tisztelt Dr.Nő/Úr
Olyan kérdéssel fordulok önökhöz, hogy a bölcsességfog okozhat-e cserepes ajkakat és szétnyílt szájzugot? Már lassan fél éve hogy ezzel szenvedek elmúlik majd újra visszatér használtam már mindenféle krémet a helyi fogorvos is látta de ő azt mondta , hogy ez a fog teljesen egészségesen bújt ki köze nincs az ajkakhoz ezért elmentem háziorvoshoz ő A-vitaminos krémet írt nem segített elmentem bőrgyógyászhoz ő A- vitaminos olajat tanácsolt nos az sem vált be így önöktől szeretnék tanácsot kérni ,hogy érdemes lenne elmenni egy magán fogorvoshoz? Esetleg panoráma felvétel kimutatná ha a fog okozza ezt a panaszt? Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Tipikusan a  bölcsességfogak nem szoktak  ilyen jellegű panaszokat okozni. Egy személyes szájvizsgálat javasolt az okok felderítésére. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk