A fogorvos válaszol

Csiszolás

S. Veronika

Kedves Fogorvos,
Tegnap egy másik fogászaton tömték a fogamat, ( bal felső 6-os) és miután a betömte , csiszolt le a tömésből a doktornő. Később, haza érve vettem észre, hogy kívül is a fogzománc érdesebb, barázdáltabb. ( A barázdát kívül érzem a fogamnál, a tömés a fog közepe-szélére került) A csiszolással csak a felesleges tömést, vagy esetleg a zomancot is meg lehet sérteni, csiszolni? Zománc felsértésénél mi a teendőm?

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Javasoljuk, hogy a keresse fel a tömést végző kolléganőt, aki el fogja tudni polírozni az esetlegesen zavaró részt. Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk