A fogorvos válaszol

Csiszolt fog

V. Valaki

Tisztelt doktornő/ doktor úr!
A felső fogaimat lecsiszolták. Semmi baj nem volt vele, jött a vázpróba az orvos azt mondta egy kicsit csiszolni kell még,de az a kicsi nem is annyira kicsi lett. És most szerintem sikerült megtalálni az idegeket 4 fogamnál. Akármi hozzá ér nyilaló fájdalom ér.Az lenne a kérdésem haggyam így felragasztani a fogam vagy nem? Van arra esély hogy a felragasztás után érzékeny lesz?
Köszönöm a válaszát!

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben spontán, inger nélkül jelentkező fájdalma van, semmiképp nem javasolnám a végleges ragasztást. Ha csak fokozott érzékenységet tapasztal, javasolt lehet a végleges pótlást ideiglenesen rögzíteni és néhány hét után ellenőrizni a fogak vitalitását. 

Üdvözlettel 

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk