A fogorvos válaszol

Csiszolt fogak

Tisztelettel kérdezném, hogy a lecsiszolt fogak mennyi ideig várhatnak a koronázásukra? ,tehát mennyi az a maximális idő amit elvisel a fogzománc védelem hiánya?
üdvözlettel : Zsolt

Válasz

Kedves Kérdező!

Rendszerint javasolt a koronához előkészített fogakra ideiglenes koronát vagy hidat készíteni, jelentősen csökkentve ezzel a mindennapi ingerek okozta kellemetlenséget, továbbá megakadályozva a csonkok elmozdulását. Kérdésére nem lehet pontosan választ adni, ha panasza van, kérem mindenképp keresse fel a beavatkozást végző kezelőorvosát!

 

Üdvözlettel

Uniklinik ⅘m

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk