A fogorvos válaszol

Csomó a nyelvben

M. Lajos

Üdvözlöm önöket!

A nyelvemben egy kemény csomó van hónapok óta. A csomó van amikor egész picire ,alig kitapinthatóra összemegy ,és van hogy megduzzad. Azt hozzáteszem ,hogy évek óta ég a nyelvem és eddig nem derült ki az oka. A csomó helyén bizsergést érzek. A csomó a nyelvem bal oldalán a hegyétől egy kicsit visszább található. A szájsebész azt mondta ,ha nem növekszik ,akkor feleslegesen nem trancsíroztatná szét. Na most mint írtam , hol ilyen ,hol olyan. Mi okozhatja a problémát? Azt figyeltem meg ,ha jóízűen eszek,esetleg fűszeres ételt akkor inkább megduzzad ez a csomó.

Válasz

Kedves Kérdező!

Szájüregi elváltozások diagnosztizálása sajnos meghaladja egy levél kereteit. Pontos diagnózishoz szájsebész szakorvosi vizsgálat, különböző képalkotó eljárások, esetleg szövettan szükséges.

Megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk