A fogorvos válaszol

Csonthartya gyulladás

Kedves Orvosok!
6 éve jobb 1es felső fog ciszta eltávolítás történt iny felvagasaval..Onnantól kezdve éreztem időnként bizsergető érzést ami el el tűnt majd vissza jött..3 hete ki huzattam ezt a fogat és sajnos szinte elölről fent az összeset ki kellett, de a lényeg az 1es fog..Huzaskor is fájt és utanna rosszabb lett és fájdalmasabb, bizsergett, luktetett, élesen fájt rtg az ég világon semmit se mutatott se a fog guzas előtt se utána..Több orvosnál voltam és senki se érti hogy miért fáj hisz szépen gyógyult a seb.
Nos,tegnap egy szajsebeszel ki kapartattam hát az injekció eléggé fájdalmas volt be is dagadt utána a kaparas nem fájt…De azóta gyógyszert kell szednem mert naponta többször elkezd luktetni erősen…Nem értem hogy ez miért van!?
Kaparas előtt is ugyan ez volt a gond,fájdalom, feszüles, és luktetes…Kaparás közben a doki azt mondta hogy semmit se lát én viszont még is szenvedtem a bizsergető erzestol..Ezt most nem érzem de a luktetes az nagyon kellemetlen mert elég erős. Verdugo bent van és kívülről minden jónak tűnik…Mi lehet ez?
Köszönöm szépen a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos konkrét segítséget nem tudunk nyújtani, de amennyiben tegnap történt meg a seb tusztítása, akkor most kezdődik előről a gyógyulási folyamat, ilyenkor természetes, hogy a seb fájdalmát gyógyszerrel kell csillapítani.  Amennyiben panaszai nem csökkennek néhány napon belül, kérem keresse fel az ellátó szájsebész kollégát kontroll céljából.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk