A fogorvos válaszol

Csontpótlás után

K. Miklósné

A 2. fogamon gyökérkezelés után két évvel resectiora és csontpótlásra volt szükség. A fog felett egy kis lyukon kb. egy éve időnként csontpótló anyag távozik a mai napig, a terület érzékeny. A fogorvosom félévenkénti ellenőrzést javasol, én azonban a helyzet megoldását szeretném minél hamarabb. Tanácsukat, segítségüket előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben sikeresen zárult volna az Önnél végzett beavatkozás, jelenleg panaszmentesnek kellene lennie, illetve a csontpótló anyagnak nem szabadna „hullania” a sebből. Bevallom, ilyennel még nem találkoztam. Nyilvánvalóan valami nem stimmel.

Nem gondolom, hogy a fél évenkénti nézegetése a területnek előre vinné a dolgot. Én egy CT felvétel készítését javasolnám és egy másodvéleményt kérnék szájsebész szakorvostól.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk