A fogorvos válaszol

csontvesztés

D. Ildikó

Tisztelt Klinika!

Jelenlegi fogorvosom szerint általános csontvesztés áll fenn a fogaimnál. Antibiotikumos, laser, UH kezelésen már túl vagyok, de nem megnyugtató az eredmény. Különösen a fronton lévő implantátumomnál feltűnő ez a változás.
Foglalkoznak-e ilyen problémával és mi a javaslatuk?

Válaszukat előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírt „általános csontvesztéses” állapot valószínűleg egy krónikus parondontális elváltozás, mellyel parodontológus szakorvosunk, Dr Orbán Kristóf kollégám foglalkozik rendelőnkben.

Egy konzultációs időpont keretében tud a Doktor Úrnál tájékozódni jelenlegi állapotáról, illetve a további lehetőségekről.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk