A fogorvos válaszol

Ct

S. Andrea

Üdv voltam fogászati CAN nem találtak semmit csak azt lehet látni hogy ahogy kivették a fogat ott ugye eltört a csont és a csont szélt lehet látni bent maradt fog nincs.Azt mondta a doki hogy a csont szélre húzódik az íny azért fájhat létezik hogy azért fáj ennyire mert fedi be az iny azt a csont szélt vagy az arc üregemnél lehet valami?

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos vizsgálat és röntgen/CT felvétel ismeretének hiányában nem lehet megállapítani a fájdalom okát. Amennyiben az arcüreg megnyílt volna, annak a fájdalmon kívül egyéb jele is lenne (pl iváskor folyadék megy az orrába). Javaslom a felvételekkel keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvost vagy szájsebészeti rendelést!

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk