A fogorvos válaszol

Daganat miatt kialakult szájzár

C. Magdolna

Testvérem bal arcán rosszindulatú daganat képződött, mely szájzárat okoz neki. Jelenleg sugárkezelésre jár. A kezelés kezdetekor kb 2 cm- re, később 1 cm- re, jelenleg ( kezelés ötödik hetében) 0.5 cm re tudja a száját kinyitni. Kérdésem, hogy az ilyen jellegű szájzár megszüntetésére milyen lehetőség van? Ha kérdésem nem idevaló, akkor elnézést kérek.

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által feltett kérdésre sajnos nem tudunk Önnek válaszolni. Egy ilyen komplex esetben ismerni kell a kórtörténet minden részletét, a daganat típusát, lokalizációját, az eddig végzett kezeléseket stb.

Kérem forduljanak bizalommal testvére kezelőorvosához!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk