A fogorvos válaszol

Dalacin allergia

Tisztelt Doktornő!Tegnap sajnos tele lettem kiütéssekkel és valószínűleg a Dalacin miatt gondolom penicilin….Nemtudom.Na de azt mondta hogy:”A Dalacin- C antibiotikum hatásos ilyen esetekben, de végig kell csinálni a kúrát, különben a rezisztens baktériumok számát növeli!”Én most kénytelen vagyok abbahagyni az nagy baj lenne???Üdvözlettel Molnár Richárd

Válasz

A piros kiütések megjelnése nagy valószínűséggel a Dalacin- C hataanyagával szembeni túlérzékenységre utal, ezért mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, hogy más hatóanyagú antibiotikumot írjon fel Önnek, és azzal a gyógyszerrel be lehet fejezni a kúrát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk