A fogorvos válaszol

Dalacin vagy augmentin szoptatáskor?

Azt szeretnem kerdezni,hogy nagyon faj a fogam ma voltam vele fogorvosnal es csak szombaton tudjak kihuzni a bolcsessegfogamat de nagyon faj.Dalacint szeretnek bevenni ejszakara este 9-kor kajalunk es legkozelebb csak reggel 9-kor eszik ejszaka 1-szer felebredek lefejni a tejet azt kidobom igy bevehetem e a gyogyszert. Vagy esetleg jobb lenne valami más gyógyszer, például augmentin? Elore is nagyon koszonom a valaszat!

Válasz

Szoptatás esetén elsődlegesen penicillin tartalmú antibiotikum szedése ajánlott (Aktil duo, Augmentin- vénykötelesek)!Ha elkezdi szedni, akkor 5 napig minimum szednie kell, különben a rezisztens baktériumok számát növeli.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk