A fogorvos válaszol

Dudor a szaj belső részen

Z. Andrea

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Tegnap reggel arra ébredtem hogy a jobb oldalon alul az arcom/állkapocsom meg van puffadva enyhén. Egy eleg nagy dudor van a számon belül a jobb oldalon ,az állkapocsom felett. Fájni nem fáj, csak nyomásra érzékeny és a nyirokcsomom is meg van nagyobbodva.
Azt hozzá kell tennem, hogy az also 6,7,8 as fogam hiányzik és ezekbelőtt érezhető a dudor. eleg rosszak a fogaim. Az 5ös fogam gyökérkezelve volt de ugy látom h az inynél mintha lenne egy kis rés a fogam és az innyem között és kicsit el van szinezödve.
Lehetséges h gyulladás okozza vagy esetleg valamilyen komolyabb probléma?
Köszönöm válaszát elöre is.

Válasz

Kedves Kérdező!

Pusztán az Ön által leírtak alapján sajnos nem áll módunkban diagnózist felállítani. Ehhez minimum egy panoráma röntgen kellene, egy szájvizsgálattal együtt. 

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk