A fogorvos válaszol

Dudor az ínyen

.

Tisztelt Doktor Nő/Úr!
A kérdésem az lenne, hogy a 7 éves kislányomnak a két lyukas foga felett két gennyes dudor keletkezett! Voltunk fogászaton, ahol mindkét foga ki lett fúrva de a dudor meg akkor sem múlt el! Egy hét múlva vissza mentünk akkor az egyik dudor ki lett durranva, a többit nem hagyta! A durrantott is vissza jött neki sajnos! Mi lehet ez és merre induljunk el! El fog múlni ez magától? Lassan 3 hete küzdünk vele minden nap masszírozzuk és kenjünk gingisollal! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel Adrienn

Válasz

Kedves Adrienn!

A masszírozást kérem hagyják abba!

A gingisol sem fogja megoldani a problémát, maximum enyhíti picit a fájdalmat.

A dolog megoldása csak a fogorvosi székben lehetséges. Kére3m keressenek fel egy gyermek fogszakorvos kollégát!

Üdvözlettel!

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk