A fogorvos válaszol

Dudor az ínyen

.

Tisztelt Doktor Nő/Úr!
Adrienn vagyok! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! Voltunk fogorvosnál a kislánnyal, mindent az ő tanácsára csináltunk napja minden este kifakad, de reggelre újra töltődik gennyel. Letezhet az, hogy ilyen nehéz múlik el? Vagy a foghúzás fog segíteni rajta csak? Ma ahogy nézegettem, úgy látom hogy az egyik foga nem lett rendesen kifúrva! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Tisztelettel Adrienn

Válasz

Kedves Adrienn!

Pusztán egy levél, egy leírás alapján nem tudunk Önnek többet mondani annál, minthogy menjenek vissza a beavatkozást végző kollégához kontrollra, vagy kérjenek másodvéleményt egy másik kollégától. 

Szájvizsgálat, esetleges röntgenek nélkül, pusztán egy leírás alapján nem tudunk diagnózist felállítani, sem egyéb segítséget nyújtani.

Rendelőnkben Dr. Nyúzó Brigitta kolléganőm várja a piciket, keressék bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk