A fogorvos válaszol

Dudor

Z. Zoltán

Tisztelt Doktor Nő, Úr!

Tegnap este kis pereceket ettem és több beleragadt a fogam közé. Az egyiket csak úgy tudtam kipiszkálni hogy éreztem érzékennyé vált az íny. Fogmosás után már fájt is a fog belső fele. Ma reggelre már nem fájt de megnéztük és a felső fogsor jobb 3-4 között belső íny résuen megjelent egy kis 1-2 mmes hurka a mellette lévő szövetrk gyulladtak. Mit tanácsol hogy kezeljem? Szimpla gyulladás? Válaszát köszónöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Sajnos látatlanban, szájvizsgálat és röntgen nélkül nem tudjuk megmondani, hogy mi lehet a baj, és annak kezelését hogyan képzeljük el.

Kérem, keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk