A fogorvos válaszol

Duzzadt arc

T. Zsuzsanna

Tisztelt Orvosok!
Párom fogazata nagyon elhanyagolt (rettentően fél a fogászati beavatkozásoktól egy rossz élmény miatt), de most végre rávette Magát, hogy elkezdi rendbe hozatni. Csütörtökön elkezdett nagyon fáni a foga, de csak leghamarabb kedden tudják fogadni. Péntekre feldagadt a fél arca, Dalacint elkezdett szedni és jegelte, de ma reggelre még jobban bedagadt, úgy hogy már a szeme is alig látszik ki. Viszont a fájdalom enyhült. Mivel segíthetnék Neki addig is, míg a fogorvos kezelni tudja? Szinte biztos, hogy a foga menthetetlen, de ha jól tudom ilyen duzzanatkor nem húzzák ki. A választ előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel: T. Zsuzsanna

Válasz

Kedves Zsuzsanna!

Ilyen esetben természetesen jelezni kell a kezelőorvosnak, hogy akut panasza van, és idő előtt meg fogják oldani bármelyik rendelőben a problémát! 

Ilyen elhatalmasodó panasz esetén nem szabad várni, egy kialakult csonthártya gyulladásnak komoly szövődményei is lehetnek. 

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk