A fogorvos válaszol

Duzzanat

S. Zsanett

Tisztelt Hölgyem/Uram!

3 hónappal ezelőtt 2 egymás mellett lévő fogamat tömték egyszerre. Minden rendben volt egészen idáig pár nappal ezelőtt viszont egy nagy duzzanatot vettem észre az inyembe annál a fogamnál ami tömve lett. A fogam nem fáj csak ez a duzzanat idegesít. Jelenthet ez komolyabb problémát? Illetve mi lehet ez?

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérem keresse fel a beavatkozást végző orvos kollégát! Ő tudja, pontosan mi történt, illetve remélhetőleg rtg felvételek is rendelkezésére állnak.

Leírása alapján nem tudunk találgatni, ahhoz, hogy pontosan megmondjuk, mi lehet az elváltozás hátterében, szájvizsgálat, és rtg felvételek szükségesek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk