A fogorvos válaszol

É le mm

Üdv az lenne a kérdésem hogy
Nekem bal oldalt lent fogat tömtek a legutolsó fogat de nem a tömőtt fogrôl van szó hanem arról ami kettővel előtte van valamit elrontották mert az egyik fogam azon az oldalt ahol a tömést csinâltak az egyik fogam úgy êlesnek érzem és birizgàlja a nyelvem és azt értem hogy nem jól csiszoltàk meg
Még mindig vàgja a fog a nyelvem
Valamit az oldalân érzek hogy valami tömés vagy valami anyag ràtapadt a fogam oldalàra. Nagyon kellemetlen érzés.Most mit csináljak?
Az orvosom 2 hét szabin van
Ha visszamegyek nem biztos hogy fognak nekem örülni .
Kêrdezte az orvos milyen de így nem tudtam róla nyilatkozni
Mert akkor úgy tünt hogy jó.
De valamit érzek még ott. Ha vissza megyek nem küldhetnek el?
Vàlàszàt vàrom és köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Ön egy fogorvos kollégánál elvégeztetett egy beavatkozást, amit Ön nem érez teljesen jónak (lehet a tömés magasságában, formájában simaságában való eltérés.)

Amennyiben Ön ezért fizetett, tehát magánegészségügyi szolgáltatónál járt azért, amennyiben pedig körzetes „sztk”ban járt, azért kötelesek Önt újra fogadni, mindegy, hogy ennek örülnek-e vagy sem.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk