A fogorvos válaszol

Egy mosoly

P. Krisztián

Szép napot kívánok. A kérdésem az lenne, hogy egységes e a foghuzas… Vagy ha roncsolodott (gyökér alatti) fogak eltávolítása darabonként ára mennyibe kerülne. Felkerestem pár fogorvost sajnos legfőképpen az árakkal van problémám.. Vagyis ezeket az összegeket amiket konzultáció formájában kaptam ezt sajnos egyszeri alkalommal én nem tudom kifizetni.. Mi lenne a legolcsobb megoldás, hogy esztétikus mosolyom lehessen? Tisztelettel köszönöm, hogy elovsssák..

Válasz

Kedves Kérdező!

A kapott árajánlatok ütemezését minden esetben azzal a kezelőorvossal kell megvitatni, aki adta Önnek. Alapvetően többféle foghúzást különböztetünk meg, az egyszerűtől az úgynevezett műtéti foghúzásig. Sokszor nem tervezhető előre, hogy melyik fognál mire lesz szükség. 

Rendelőnkben is kizárólag személyes konzultáció alkalmával tudunk Önnek árajánlatot adni, és ehhez kapcsolódva egy ütemezést felállítani. Ehhez szájvizsgálat és röntgenek szükségesek, esetleg CT felvétel.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk