A fogorvos válaszol

Egyetlen fog szabályozása

.

Tisztelt doktornő/úr!Egy olyan kérdsem lenne ,hogy az alsó fogívemen a bal alsó 3 fogam ektópikus de a többi fogam az jó pozícióban van (a jobb alsó 6 fogamat az kihúzták)és az lenne a kérdésem hogy muszály -e az egész fogívre rögzített készüléket helyezni vagy meg lehet oldani másképpen annak az 1 fognak az ívbe való be integrálását .Ha ez lehetséges akkor milyen technikával ?Válaszát előre is köszönöm

Válasz

Ilyen esetben szüksége van az egész fogív komplex kezeésére, hiszen a többi fog elmozdításával kell helyet teremteni a sorból kiálló fog számára. Kezelési terv felállítására és árajánlat készítésére javaslom, keresse fel rendelőnk fogszabályozó szakorvosait.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk