A fogorvos válaszol

Egyetlen fog szabályozása

.

Tisztelt doktornő/úr!Egy olyan kérdsem lenne ,hogy az alsó fogívemen a bal alsó 3 fogam ektópikus de a többi fogam az jó pozícióban van (a jobb alsó 6 fogamat az kihúzták)és az lenne a kérdésem hogy muszály -e az egész fogívre rögzített készüléket helyezni vagy meg lehet oldani másképpen annak az 1 fognak az ívbe való be integrálását .Ha ez lehetséges akkor milyen technikával ?Válaszát előre is köszönöm

Válasz

Ilyen esetben szüksége van az egész fogív komplex kezeésére, hiszen a többi fog elmozdításával kell helyet teremteni a sorból kiálló fog számára. Kezelési terv felállítására és árajánlat készítésére javaslom, keresse fel rendelőnk fogszabályozó szakorvosait.

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk