A fogorvos válaszol

Elmozdult fog

Üdvözlöm,
Tegnap reggel arra lettem figyelmes, hogy az egyik metszőfogam fáj, illetve, úgy tűnik mintha elmozdult volna, rövidebb lett (összeszorított fogakkal aludtam de kopást nem látok rajta). Lehetséges hogy esetleg befelé/felfelé elmozdult a fog vagy csak a kellemetlen fájdalom miatt gondolom azt, hogy változott a helyzete?
U.i.: A fogaim egészségesek eddig nem volt velük probléma.

Előre is köszönöm.
Viktória

Válasz

Kedves Viktória!

 

Amennyiben összeszorított fogakkal alszik, annak hosszú távon lesznek következményei. A szorítástól nem mozdulnak beljebb a fogak, de elmozdulhatnak, kophatnak, sérülhetnek, extrém esetben el is törhetnek. Kérem mindenképp keresse fel fogorvosát vizsgálat céljából.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk