A fogorvos válaszol

Első fog repedés

Tisztelt Doktor Úr/Nő!A felső fogsor jobb első fogának fele tömött. (fogszínű tömés, fényre kötős) A tömés a fog oldalán van, ahol összekapcsolódik a mellette lévő foggal. Úgy gondolom 3 felszínt érint, mert elöl-hátul-oldalt is tömés látszik. A fog alját nem éri el a tömés, de itt maga a fog tegnap 2-3mm-es részen megrepedt és kissé mozgatható. Szerintem hamarosan le fog törni. Érdeklődnék, hogy mi lehet a megoldás erre és ha ellátogatok Önökhöz a problémámmal milyen árakra számíthatok összeségében ezen problémám megoldásakor?Köszönettel

Válasz

Fogát megröntgenezzük (2.500 Ft) és amennyiben lehet, megtartó kezelést végzünk. A gyökérkezelés 18.000 Ft, szükség esetén csapos műcsonk 21.000 Ft-tól, esztétikus korona, anyagától függően 39.500 Ft-tól.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk