A fogorvos válaszol

elszíneződött fogtömés

.

Tisztelt Doktornő/Doktor úr!Az egyik frontfogam oldalsó, másik foggal érintkező részén fogtömés van, ami elszíneződött. Polírozással már próbálkoztunk, az sem segített. Manapság van olyan esztétikus tömés, ami nem színeződik el vagy együtt kell élni a barna foltokkal? A porcelán héj esetleg megoldást jelentene?Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Abban az esetben, ha a tömésben nincseekk buborékok és tökéletesen a fogra rá van polírozva, akkor a tömésben nem jelennek meg olyan elszíneződések, amelyek nem lepolírozhatóak!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk