A fogorvos válaszol

Eltört sérült fog melett ínyen lévő dudor

Tisztelt Doktor úr / Doktornő
Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy van egy gyökérkezelt fogam ami letört sajnos egy ideje elhanyagoltam es melette egy dudor jelent meg az inyemen fáj is a fog. A fogbelseje szürkes fekete (kb 1 eve voltam fogorvosnal de csak fogkő leszedesen) Kérdésem arra irányulna mit lehet ezzel tenni? Mennyire veszélyes? Ön szerint ki lehet tisztitani és megmenteni a fogat? Nagyon félek a foghuzastol de lehet nincs mas megoldas. Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Vizsgálat és röntgenfelvétel nélkül sajnos nem lehet eldönteni egy fogról, hogy tartható-e vagy sem. Kérem keresse fel kezelőorvosát konzultáció céljából.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk