A fogorvos válaszol

Emphysema

G. Zsanett

Tisztelt Cím, Segítséget szeretnék kérni. Hétfőn egy letört régi tömött fogat akartam megcsináltatni. A kezelést elkezdtek és másfél óran keresztül folyt a tömés. Végén nem tudta betomni így gyógytomest kaptam. De mikor felalltam a kezelés oldalán a fejem többszorosere duzzadt, a szemem alatt is, recsegett a bőr ahogy hozzáértwm a fülemre alig hallottam. Kérdeztem hogy mi ez oh majd elmúlik.Kedden visszamentem ahol közölték hogy ez nem fog ról van és h szedjek flectort majd elmúlik. Kedd du elmentem a körzetishez aki közölte hogy levegő került a szovwtekbe ne aggódjak betomte a fogat. Szerdán elmentem a szájsebészetre mert csak duzzadt volt az arcom ahol nyaki uh és röntgen készült és látták a levegőt. Csütörtök írták fel azibiot 500.De h lecsiszoljak a fogam vissza kellett mennem a körzetishez aki végül úgy döntott h az inyem begyulladt kihúzta. Mióta kihúzta a fülem kegyetlenül fáj nyelesre és anélkül hasgat bele. Flectort szedek és most aflamint kezdtem. Merre induljak meg? Foghúzás után és ennyi kezelés után normális hogy a fül fáj ennyire. Szombaton elmentem a full orr gége sürgősségire ahol tényleg alaposan megvizsgaltak. Minden rendben volt. Hétfőn megyek a körzetishez. Az arcom teljesen lement nem recseg az arcom. A levego okozhat ott nekem talyogot? Fáj a fülem nyelesre és lüktet érzem h eldugul. Merre induljak? Köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Panaszok fennállása esetén mindenképpen keressen fel szájsebészetet, ellenőrizni kell, hogy sikerült-e maradéktalanul eltávolítani a fogat. Elképzelhető, hogy szükség lesz további antibiotikum szedésére esetleg a fog helyének utókezelésére.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk