A fogorvos válaszol

Emphysema

G. Zsanett

Tisztelt Cím. Köszönöm múltkori válaszukat a fogászati kezelés után kialalkult emfizemaról. Azóta jobban vagyok. Viszont a foghúzás óta időnként előjon a bal oldalon a nyaki részén a húzás oldalán a nyak közepén egy nyelési fájdalom, ami fülbe sugárzik. Enyhül de nem az igazi. Fül orr gegesz kétszer látott ott nem találnak semmit, fogorvos szintén és mindenki a másikhoz küld. Annyit szeretnék kérdezni, hogy az emfizema z arcomon, nyakon halantekom fejbőrön is érezhető volt recsegett, de már ez elmúlt a dagadas is lement. Kérdésem az lenne, hogy létezik e olyan hogy a nyakból távozik a levegő a melluregbe tüdőbe. Vagy ez onnan felszívódik? Arcureg röntgen negatív lett. Hétfőn megyek nyaki uh-rá. Köszönöm

Válasz

Tisztelt Kérdező!

A nyaki ultrahang pontos diagnózist fog adni, minden más csak spekuláció lenne.

Üdvözlettel: Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk