A fogorvos válaszol

Érdeklődés

M. Melinda

Üdvözlöm!
Kb.egy hete tették fel koronákat a fogamra,de sajnos egyik másik még fájdogál.A hátsó 2 utolsó fogamra tettek koronát és egy utolsót(lengő)pótoltak.Egybe van a 3,de úgy érzem mintha nem illeszkedne rendesen a fogamra a korona,mert a két fogkorona között hézag van, érzem a nyelvemmel.Meg hidegre érzékeny olyan mint amikor kint volt a foggyökér.Előfordulhat ilyen?És normális,hogy fáj még,ha pl.eszek vele?köszi a válaszát.

Válasz

Kedves Kérdező!

Minden pótlásnak van úgynevezett megszokási ideje, ami általában pár napot vesz igénybe. Amennyiben panaszai ezen felül nem múlnak, kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk