A fogorvos válaszol

Érdeklődés

.

Tisztelt Doktor!
Néha fáj a fogam jobb oldalt felül a 4 dik most voltam fogorvosnál csinált röngent nem látott semmit meg kocogatta semmi. Hidegre próbálta és nem érzek rá semmit pedig próbálta vagy 3 szor a többi fognál éreztem de annál nem. Az mondta a fogorvos hogy ez nem jó gyökérkezelni kell mert haldoklik a fog és hogy ne hogy rosszabb legyen. Az lenne a kérdésem hogy tényleg gyökérkezelni kell? Válaszát elöre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Amennyiben egy foggal panaszai vannak, és az említett vizsgálatnál nem érezte a hideget, úgy elképzelhető, hogy Önnek gyökérkezelésre lesz szüksége. A fenti vizsgálatokkal próbáljuk meg kideríteni, hogy milyen állapotban van a fog élő része, a pulpa, ami a fog belsejében lakik. Ha egy mély szuvasodás, esetleg régebben készült mély tömés van a fogban, úgy az okozhatja a panaszokat.

Értelem szerűen pontos információval, amíg röntgent, illetve Önt személyesen látom, nem tudok szolgálni.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk