A fogorvos válaszol

Érdeklődés

Kedves doktornő!az lenne a kérdésem hogy elől letört fogak esetén amiben épp hogy van fog leginkább gyökér van összesen 3db letört fog van van e lehetőség pl hidas pótlásra?vagy hidtag pótlásra?esetleg porcelán potlás is megoldhato? Több letört fog is van egymás mellett de mivel sem gyökér kezelés sem gyökér tőmés semmilyen kezelésem nem volt soha .ezért gondolom a többit gyökér kezeléssel vagy töméssel meglehet oldani elég sok letört fog van de kivehetőset semmikép sem szeretnék az nem jöhet szóba!van e lehetőség pl porcelán pótlásra úgy hogy egyesével pótolni?vagy hogy szokott ez lenni ?köszönöm válaszukat

Válasz

Kedves Kérdező!

Kezelési tervet mindig adott helyzetre, állapotra lehet felállítani. Vizsgálat és röntgenek nélkül sajnos nem tudjuk, hogy az Ön fogai alkalmasak-e jelen esetben gyökérkezelésre és pótlás készítésére. Kérem, személyesen keresse fel rendelőnket vagy kezelőorvosát ezzel kapcsolatban.

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk