A fogorvos válaszol

Erzekenyseg

V. Emilia

Tisztelt Dr/Nő!
Kb 10 napja kerdeztem Onoktol, hogy a 15 eve gyokerkezelt fogam ujra tomve lett, mert lett rajt egy lyuk, mindenre erzekeny volt.De nekem ezaz erzekenyseg meg a tomes utan kb 3 hetre se nyugszik el.Melegre edessegre rettentoen erzekeny.Sokszor ugy erzem mintha a fog belsejeben vmi luktetne.On szerint ez miert van, es mit csinaljak?Ha a fogorvos nezi, semmit nem lat.Nem is ertem.Ha rafujat, semmi.Mi lehet ez?Koszonettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Gyökérkezelt fogak nem érzékenyek hidegre, édesre, egyedül a megél válthat ki nagyon ritkán érzékenységet. Ezért érdemes lenne e környező fogakat is alaposan ellenőrizni. Hogy ennek oka van-e az érzékenység el, azt vizsgálat és röntgenfelvételek nélkül sajnos nem lehet eldönteni. Kérem keresse konzultáció céljából endodontus kollégáinkat bizalommal.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk