A fogorvos válaszol

Erzekenyseg

V. Emilia

Tisztelt Dr/Nő!
Kb 10 napja kerdeztem Onoktol, hogy a 15 eve gyokerkezelt fogam ujra tomve lett, mert lett rajt egy lyuk, mindenre erzekeny volt.De nekem ezaz erzekenyseg meg a tomes utan kb 3 hetre se nyugszik el.Melegre edessegre rettentoen erzekeny.Sokszor ugy erzem mintha a fog belsejeben vmi luktetne.On szerint ez miert van, es mit csinaljak?Ha a fogorvos nezi, semmit nem lat.Nem is ertem.Ha rafujat, semmi.Mi lehet ez?Koszonettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Gyökérkezelt fogak nem érzékenyek hidegre, édesre, egyedül a megél válthat ki nagyon ritkán érzékenységet. Ezért érdemes lenne e környező fogakat is alaposan ellenőrizni. Hogy ennek oka van-e az érzékenység el, azt vizsgálat és röntgenfelvételek nélkül sajnos nem lehet eldönteni. Kérem keresse konzultáció céljából endodontus kollégáinkat bizalommal.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk