A fogorvos válaszol

Fáj az állkapcsom a fülemnél. Mitől fájhat, mit lehet vele csinálni?

Tisztelt Dr.úr/nő!2.hete fáj az állkapcsom a fülemnél. Jobb oldalt,fent és lent. A nap bármely szakában rámtőr a fájdalom ami olyan mintha az álkapcsomat feszitené.A fájdalom olyan mértékben erős,hogy a halántékom és a fejem is nagyon fáj olyankor.Tegnap voltam fogorvosnál,csak a fájdalmas területet röngenezték meg,nem mutatot ki semmit.A kérdésem az, hogy mitől fáj ennyire az állkapcsom ,mit lehet vele csinálni?KöszönömKrisztina

Válasz

Egy panoráma röntgennel ki kellene zárni a bölcsességfog gyulladás lehetőségét, ui. az is tud fülbe kisugárzó fájdalmat okozni.

Lehet, hogy akut állkapocsizületi gyulladásról van szó, amit gyógyszeresen kellene kezelni, pihentetés mellett.

Javaslom másik, esetleg szájsebészeti gyakorlattal rendelkező fogorvos felkeresését.

 

 

 

 

 

 

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk