A fogorvos válaszol

Fáj az orrom

Tisztelt Fogorvos!Mai nap vettem észre,hogy harapok az első fogakkal,és az orrom és az arcom iszonyatosan fáj.Ez mitől lehet?Remélem nem ínysorvadásnak a jelei,mert 21 évesen nem igen szeretnék fogatlan lenni.Remélem tud nekem ebben segíteni!Előre is köszönöm a válaszát.Üdv:Malina Alexandra

Válasz

Javaslom, keressen fel fogászatot, szükséges volna szájüregi röntgenfelvételt készíteni annak emgítélésére, hogy fronfogainál a gyökércsúcs körüli csont ép-e. Adott esetben a fog gyökérkezelése válhat szükségessé.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk