A fogorvos válaszol

Fájdalmas a gyulladt fog kihuzása??

Üdvözlöm.a problémám az hogy van egy fogam, ami teljesen le van törve és begyulladt. Már 1 éve hogy letört teljesen, de eddig nem fájt addig, amíg ránem haraptam.Még sose húzták egy fogamat sem de az igazság az hogy rettentően félek töle…a kérdésem az hogy begyulladt fogat húznak- e ki és hogy mennyire fáj az??

Válasz

Gyulladás esetén nehezebben érzésteleníthető el a az adott terület. De a ma használt érzéstelenítőkkel és technikákkal elérhető az érzéstelenség állapota. Amennyiben ez még sem következne be, akkor előzetes antibiotikum szedését követően- amely részlegesen lehúzza a gyulladást- fájdalom nélkül eltávolítható a fog.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk