A fogorvos válaszol

Fájdalom foghúzás közben

P. Andrea

Kedves Uniklinik!
Kedden kiesett tömés miatt mentem fogorvosomhoz. Mivel húzni kellett kaptam érzéstelenítés majd 50 perc után történt meg a húzás. Nagyon fájt,mind a három( sajnos már csak 6 fogam van alul,elől,és mivel porlik érzékeny,nem menthető,húzni kell.) Húzás közben doktor nő folyamatosan ” alázott”,hogy nem marad fogam, és kiesik majd a protezis mert nem lesz ami tartsa. Előtte persze elmondtam,hogy mozognak,törnek és fájnak,a részleges protézisemet sem tudom e miatt használni már 2 éve.Szeretném kérdezni, hogy ez az eljárás teljesen normális,csak én vagyok túl érzékeny? Vagy esetleg túlkap a doktor nő? Köszönöm segítségüket,szép napot kívánok!

Válasz

Kedves Kérdező!

Fontos, hogy páciens és orvos között megfelelő bizalmi kapcsolat alakuljon ki. Javaslom, beszéljen kezelőorvosával problémájáról és kezelések alatt is jelezze, ha fájdalma van és kér még érzéstelenítőt. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk