A fogorvos válaszol

Feher folt a szajpadlason

B. Tamas

Udv
Par napja tunt fel, a szajon belul tobb feher foltom is keletkezett, a szajpadlason enyhen erzekeny, letorolhetetlen feher folttal, a nyelvem is feher reteggel van bevonva, azonban ez hosszas oblogetes,fogmosasok, natrium-bikarbonatos oblogetes utan latszolag enyhitette, de csak a nyelven talalhato feheres reteget. Az biztos, hogy mandulako alakult ki a mandulaimban, azonban a feher foltok aggodalomra adnak okot, latszolag a meg szamomra, tukorbol lathato, nyelvcsap mogotti szajpadon is latom ezt az elvaltozast.
A kerdesem, hogy ez informacio alapjan, mikre lehet gondolni, van-e esetleg hazi kezeles ra, vagy nagyobb a gond? Dohanyzom, tehat az adodo feheres lepedekkepzodest kizartam, tekintve hogy ezek a problemak nem tul reg jelentkeztek, es a szajhigieniam is eleg kenyszeres mar gyerekkorom ota.

Válasz

Kedves Kérdező!

Szájnyálkaháryta elváltozásokat sosem áll módunkban leírás, vagy fotó alapján diagnosztizálni, megértését köszönöm!

Kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk