A fogorvos válaszol

Feldagadt az arcom injekció után

kedves dr.az lenne a kérdésem hogy mi történhetett?elmentem a fogorvosomhoz,hogy tömjön be eggy jukas fogamat.azt mondta,hogy szuvas nem lehet gyökérkezelni de én ragaszkodtam hozzá hogy ne huzzuk ki.adr ur azt mondta próbáljuk meg be tömni hátha nem fog fájni ha fáj akkor viszont ki kell huzni.megkaptam az inyjekciót és kinnt leültem.elkezdett dagadni az arcom de én nem gondoltam semmi rosszra.amikor bementem a doktor ur meglepödve mondta, hogy szólhattam volna.végül nem lett csinálva vele semmi csak hazaküldött.ráadásul mivel meg lett piszkálva a fog most már fáj ugy-hogy biztos kihuzatom csak nem tudom mennyi idö mulva mehetek vissza foghuzása elöttem a hétvége hát félek.adna nekem errröl bövebb felvilágositást, hogy mégis mi történt mért dagadt fel az arcom és milyen következményekkel jár ez azt hallottam még be is kékülhet az arcom.elöre is köszönöm válaszát.

Válasz

Az arcduzzadás az érzéstelenítő beadásakor eltalált ér sérüléséből adódik. A duzzanat majd az arc alsó részei felé fog húzódni, és ugyamúgy, mint a testünk más területén be fog lilulni, majd zöldülni, majd sárgulni. Fontos (!), hogy antibiotikumot kell szedni. Sem borogatni, sem jegelni nem kell! A soft- lézer kezelés gyorsítja a folyamat lezajlódását.

Kérem, a lehető leghamarabb keresse fel kezelőorvosát a recept felírása és a fog ellátása miatt!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk