A fogorvos válaszol

Felhelyezett híd és korona utáni fájdalom

S. Ágnes

Tiszteletem!
A fogorvosom, akihez 10 éve járok, 2 hónapja a 2 felső egyesre cirkonium koronát, 1 hónapja pedig a bal hátsó 3 fogamra hidat tett. Azóta is nagyon érzékenyek a hideg-melegre, illetve a hátsókra nem is tudok ráharapni, mert érzékenyek arra is. Többször visszamentem a panaszommal, és minden alkalommal csiszolt a koronákból, mert szerinte azért érzékenyek, mert magasak a fogak. Sajnos a panaszaim nem múltak el azóta sem. Emiatt megingott a bizalmam az orvosomban, pedig eddig nem voltak negatív tapasztalataim, sőt. Egyszerűen nem szeretnék már hozzá visszamenni, mert legalább 5 alkalommal mentem vissza emiatt, mégsem jott ek rendbe a fogaim. Az önök klinikája nagyon szimpatikus nekem, lenne arra mód és lehetőség, hogy megvizsgálják a panaszt okozó fogaimat, és kezeljék, illetve megszűntessék azokat?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel
Somogyi Ágnes

Válasz

Kedves Ágnes!

Természetesen van erre lehetőség!

Egy konzultációs időpontra lesz szüksége egyik protetikus kollégánknál, időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk