A fogorvos válaszol

Félig kinőtt bölcsességfog

.

Tisztelt Doktor úr/Doktornő! A négy bölcsességfogamból három már gondtalanul kijött az utolsó viszont begyulladt. A fog már félig kint van az íny rajta mégis teljesen duzzadt és ennek köszönhetően a torkom és a fülem is fáj. Ilyen esetben röntgen szükséges vagy el lehet távolítani a felesleges ínyt? Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kérem, mindenképpen keresse fel kezelőotvosát vagy fogászati központunkat, valószínűleg antibiotikum szedése szükséges. Abban az esetben, ha a fognak nincs helye a teljes áttöréshez, akkor a fogat el kell távolítani.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk