A fogorvos válaszol

Felszakadt a varratom mi a teendő?

Ma vasárnap van és csütörtökön a bal alsó bölcsesség fogamat beavatkozás útján eltávolították. Mára a varrat felszakadt és begennyesedett. Ez miért van? Mi a teendő? És mi fog történni ezután?Köszönettel: Brigi

Válasz

Ha egy szürkés- fehéres réteget lát a fogeltávolítás területén, az a legnagyobb valószínűséggel a sebgyógyulásban résztvevő sejtek tömege, eltávolítani nem szabad!

A varratok kiszakadása miatt kérem, keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvosát! Amennyiben a sebgyógyulás normál ütemben zajlik, nem szükséges újabb varratok behelyezése.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk