A fogorvos válaszol

Felszivodo varrat

K. Viktoria

Üdvözlöm.
Április 28-án műtötték ki a bal alsó bolcsessegfogam, felszivodo varratot rakott bele a doktor úr mert elköltözés előtt voltam és azt mondta 2-3 hét múlva kijön magától de kiszedhetem magamnak is. Már elég sok része kilóg az etelmaradek beleragad állandóan így gondoltam kiszedem magamnak, de eléggé fajt így inkább hagytam. A kérdésem az lenne hogy normális hogy még mindig nem jött ki magától? És hagyjam hogy magatol kihulljon vagy kiszedhetem magamnak? Elég kellemetlen hogy belemegy mindig a lyukba a kilógó darab és így vele együtt az etelmaradek.

Válasz

Kedves Kérdező!

Én minden hasonló esetben azt szoktam javasolni, térjen vissza kezelőorvosához a varratszedésre, mely egyben egy kontroll is, hogyan zajlik a sebgyógyulás, minden rendben van-e. Bármilyen kétség esetén ugyan ez a tanácsom.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk