A fogorvos válaszol

feszülő fog

Tisztelt doktor úr/nő!Pár hete letört a jobboldali szemfogam,elmentem fogorvoshoz aki gyökérkezelte(kétszer)majd megcsinálta a gyökértömést.Ezután egy csapos kerámia fogat rakott fel.A fogam nem fáj,nyomásra kicsit érzékeny,viszont néha feszül,főleg evés után.Azt szeretném kérdezni,hogy ez(a feszülés)normális-e?A fogat egy hete rakták fel.Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

A gyökérkezelés után előfordulhat, hogy időszakosan még érzékeny a fog, ez normálisnak tekinthető. A korona is okozhatja a panaszokat, ha a harapás nincs pontosan beállítva. Ha a panaszok nem múlnak, javaslom, keresse fel kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk