A fogorvos válaszol

Feszülő fogsor,gyulladt fogíny

.

Üdvözlöm! Egy olyan problémám lenne,hogy időjárás változáskor a felső fogsorom feszül, a fogínyem pedig bevan gyulladva. Már több fogorvosnál is jártam,de igazán egyik sem foglalkozott a problémámmal. Volt aki azt mondta,hogy ennyi fájdalom kell az életben, volt aki pedig azt mondta,hogy nem lát semmit. Milyen megoldás lehet erre a problémára? Van ,hogy a fájdalom kisugárzik a szememre és a fejemre is, és csak erős fájdalom csillapító segítségével csökkenthető.
Válaszát előre is köszönöm.

Válasz

Tisztelt Kérdező!

Ahhoz, hogy megállapítható legyen, van-e panaszainak hátterében fogászati ok, röntgenfelvételre és személyes konzultációra lenne szükség. Ha dentalis okot nem látunk, rendszerint neurológiai vizsgálatot szoktunk javasolni, erős fájdalom esetén pedig szükséges lehet egy úgynevezett fájdalomközpontot felkeresni. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk