A fogorvos válaszol

fibroma

B. Szilvia

Tisztelt Doktor Úr/Nő!
Nyáron megjelent a nyelvem egyik oldalán középen egy ún. irritációs fibroma, amit el is távolítottak. Szövettan negatív volt. Azt mondták, hogy ha visszanő, akkor újból el kell távolítani. Sajnos nagyon élesek a fogszéleim, mert tudtomon kívül csikorgatom a fogaim és erősen szorítom. Gondolom emiatt kb. 3 hete észrevettem két újabb ilyen bogyót a nyelvem mindkét oldalán, de ezek hátul vannak. Mintha pirosak is lennének, ezzel párhuzamosan fáj is a nyelvem felszíne. Szeretném ezeket megnézetni, ha kell ,eltávolíttatni. Szeretnék fogpótlást mindkét oldalon alul két-két hiányom is van, de előtte a felső fogaim rendbetételét (korona?) szeretném megcsináltatni, hogy vége legyen ennek a fibróma kálváriának. Kérdésem, hogy Önök tudnak e rajtam segíteni? Köszönettel

Válasz

Kedves Kérdező!

A leírt problémáit mind meg tudjuk oldani, ehhez azonban be kell először jelentkeznie egy konzultációra/állapotfelmérésre.

Ennek keretében kapni fog egy komplett kezelési tervet, amit részletesen át tud beszélni majd a kollégával.

Üdvözlettel:

dr. Kovács kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk